Skip to main content

Tampereen seudun parhaat lämpöpumput asennettuna Boschilta!

Tampereen seudun lämpöpumput asentaa Bosch Lämpömestari LVI-asennus Jarno Mäkelä, Ylöjärveltä. Bosch Lämpömestari on lämpöpumppujen asiantuntija. Lämpöpumppujen energiasäästöt ja laskelmat asiakkaan tarpeisiin tekevät lämpömestarista arvokkaan kumppanin. Lämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto Bosch Lämpömestarilta on fiksu valinta.

Maalämpöpumppu on luonnon valinta!

Maalämpöpumppu luovuttaa energiaa tasaisesti kaikkina vuodenaikoina. Maahan varastoitunut lämpö siirtyy lämpöpumpulla lämmityksen ja käyttöveden tarpeisiin. Maalämpöpumpun energiakaivolla saadaan aikaan myös miellyttävää viilennystä silloin kun kesän helteet yllättävät.

Compress 7001i LWM on energiatehokas maalämpöpumppu huippuhyötysuhteella ja suurimmilla säästöillä

Maalämpöpumppujen kunkku, Bosch Compress 7001i LWM sisältää huippuunsa vietyä tekniikkaa:

  • Moderni värillinen kosketusnäyttö
  • Uskomaton vuosihyötysuhde
  • Huippuautomatiikka
  • Uudisrakentamiseen ja saneeraukseen

Maalämpöpumpun huolto

Teemme myös maalämpöpumppujen huollot. Arvioimme huollon tarpeet ja huollamme ja päivitämme pumpun toimintakuntoon. Vain huollettu pumppu antaa täydet tehot vuosikymmenestä toiseen.

Ilmavesilämpöpumppu tuottaa lämpöä ja käyttövettä

Ilmavesilämpöpumppu tuottaa energiaa ilman lämmityksen lisäksi myös käyttöveden lämmityksen. Luota meihin – löydämme valikoimasta oikean tuotteen kiinteistösi energiatarpeisiin.

Ilmalämpöpumput säästävät jopa 40%

Ilmalämpöpumppujen säästö saattaa olla jopa 40%. Ilmalämpöpumppu on ihanteellinen ratkaisu suoran sähkölämmityksen kiinteistöihin. Ilmalämpöpumpun asennus on vaivaton ja kustannuksiltaan edullinen.

Poistoilmalämpöpumppu ottaa lämmön talteen

Poistoilmalämpöpumppu ei hukkaa energiaa. Poistoilmalämpöpumpulla saat poistoilman mukana lähtevän energian talteen.

Tuotevaihtoehtoja on paljon ja me autamme juuri sinun taloosi sopivan lämpöpumpun valinnassa. Teemme laskelmat parhaan hyötysuhteen saavuttamiseksi.

Lämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto tapahtuu alueella Tampere | Ylöjärvi | Nokia | Pirkkala.

Ota yhteyttä!
Jätä yhteydenottopyyntö