Skip to main content

Käyttövesi­remonteista LVI-huoltoihin –
Lvi-asennus Jarno Mäkelä, Ylöjärvi

LVI-asennus Jarno Mäkelä tarjoaa käyttöveden putkiremontit ja -urakoinnit, LVI-laiteasennukset sekä kalusteet Pirkanmaalla: Tampere-Ylöjärvi-Nokia-Pirkkala. Hoidamme kuntoon kiinteistösi käyttöveden huollot, korjaukset ja remontit uusimmalla tekniikalla ja luotettavien tavarantoimittajien tuotteilla tai laadukkaimmilla tuotteilla. Kaikki kymmenen työntekijämme ovat täyden kympin LVI-alan ammattilaisia.

Käyttöveden putkiremontti

Putkiremontissa asennamme uudet käyttövesiputket ja uusimme tarpeen vaatiessa vesipisteet ja LVI-kalusteet. Uponor-komposiittiputkiston asennus on nopea ja turvallinen pinta-asennus, jossa kaikki palat loksahtavat kerralla paikalleen.

Omakotitalon putkiston uusiminen kestää yleensä noin 3 päivää. Aikaan vaikuttavia tekijöitä ovat vesipisteiden määrä, montako asuinkerrosta kiinteistössä on ja tehdäänkö muita rakenteellisia muutoksia tai läpivientejä.

Toteutamme kokonaisurakointina kiinteistösi putkiremontin takuutyönä ja aikataulussa.

Viemärikuvaus

Rakennusten vesijohtojen ja viemäriputkistojen elinkaari on n. 30-40 vuotta riippuen rakennuksesta, työnlaadusta sekä materiaalista. Viemäreiden alkuperäiset pohjakuvat voivat olla suuntaa-antavia mutta eivät välttämättä pidä paikkaansa. Viemärikuvauksella kartoitetaan kiinteistön putkien sijainti ja kunto kuvamateriaalin avulla.

Kuvaukset olisi hyvä tehdä viimeistään 30 vuoden kohdalla. Kuvauksella paikannetaan putkistojen ongelmakohdat, esim. tukokset, halkeamat, sortumisen jne.

Uudisrakentamisessa viemärit kannattaa kuvata ennen käyttöönottoa, jotta vältytään ongelmilta tulevaisuudessa.

Putkistojen kuvaus kannattaa tehdä kun:

  • viemäristä tulee pahaa hajua
  • on usein tukoksia
  • putket ovat jäätyneet
Kysy tarjousta viemärikuvauksesta!

Kuvauksen hyötyjä

  • edullinen ja tehokas menetelmä
  • ei yleensä tarvitse purkaa rakenteita
  • ongelmat paikallistetaan helposti ja nopeasti

Viemärin kuvaus erikoiskameralla. Kuvaksen jälkeen käydään asiakkaan kanssa putkien kunto kuvamateriaalin avulla läpi. Asiakkaalle jää kuvamateriaali. Tarvittaessa suunnittelemme yhdessä putkiremontin asiakkaan kanssa.